Je werkt op de ochtendgroep en de middagen op de BSO (4-8) jaar. Uren zijn verdeeld over 5 dagen. Maandag de gehele dag, dinsdag en donderdag alleen NSO en woensdag- en vrijdagochtend de ochtendgroep. Deze functie is voor onze locatie aan de Geldropseweg 43 in Helmond.

Wij zoeken: dagopvang & BSO opvang 24 uur

Ben je in het bezit van een voor de kinderopvang relevant diploma? Heb je een Nederlands taalniveau 3F, VVE-certificaat en rijbewijs B en ben je bekend met verschillende pedagogische invalshoeken en hecht belang aan pedagogisch handelen? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Je kent de ontwikkelingsfases van kinderen en combineert moeiteloos individuele aandacht voor het kind met een goede groepsgewijze opvang. Je bent creatief en hebt iets extra’s te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en sport, drama, muziek, e.d.. Je hebt een actieve, open en kindgerichte houding, waarbij je kinderen motiveert, stimuleert en inspireert. Je bent communicatief sterk, zowel richting ouders als collega’s.

Nog steeds enthousiast? We zijn er bijna! 

Wij bieden:

  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris voor de pedagogische medewerk(st)er is, per 1-1-2020 minimaal € 2.128,-en maximaal  € 2.899,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.

Daarnaast bieden wij een professionele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te verdiepen in je vakgebied o.a. door trainingen.

Maar allerbelangrijkste is: Werken bij Villa Vrolijk is leuk! We bieden een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij er aandacht is voor jouw eigen inbreng, je persoonlijke ontwikkeling en kennis van pedagogiek. We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

Mogen wij jou niet laten lopen?

Mooi! Stuur een sollicitatiebrief met een foto van jezelf, voorzien van een CV naar info@kdv-villavrolijk.nl Heb je verder nog inhoudelijke vragen over de openstaande vacature dan mag je ook bellen naar: 0492-320405

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?