Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is een professionele organisatie, die in het centrum staat van ontwikkelingen in de kinderopvang. Met zo’n 60 medewerkers bieden wij dagelijks diverse vormen van kinderopvang aan zo’n 750 kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wij zoeken een ondersteunende huishoudelijke medewerker

Voor onze vestiging aan de Geldropseweg 43 te Helmond en zijn wij op zoek naar een ondersteunende huishoudelijke medewerker voor zo’n 18 uur per week.

Correct gedrag in persoonlijke contacten, zorg dragen voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot eigen werkzaamheden en het zelfstandig kunnen uitvoeren van opgedragen werkzaamheden binnen gestelde richtlijnen, zijn eigenschappen van deze functie die gevraagd worden.

Wat zijn je taken

Dagelijks het bevoorraden van alle groepen met de benodigdheden om hun taken uit te kunnen uitvoeren, het signaleren van tekorten en bijhouden van de voorraad, het inruimen van de boodschappen, het (ver)zorgen van wasgoed van wasgoed en het doen van eenvoudige schoonwerkzaamheden (kantine). Tevens verricht je eenvoudige kantoorwerkzaamheden zoals o.a. kopieer- en lamineerwerk.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Het salaris voor deze functie is, per 1-7-2021 minimaal € 1.740,- en maximaal € 2.041,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.
Daarnaast zijn er gunstige secundaire voorwaarden, zoals o.a. een eindejaarsuitkering.

Maar belangrijker nog: Werken bij Villa Vrolijk is leuk! We bieden een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij er aandacht is voor jouw eigen inbreng.
We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief met een foto van jezelf, voorzien van een cv naar Kinderdagverblijf Villa Vrolijk, Geldropseweg 43, 5706 LT Helmond, of stuur een e-mail naar info@kdv-villavrolijk.nl

Heb je vragen? Bel 0492-320405

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?