Uren verdeeld over 3 dagen per week. Op dinsdag, donderdag en vrijdag. Extra uren zijn in overleg mogelijk. Deze functie is voor onze locatie aan de Geldropseweg 43 in Helmond. Vanaf 01-01-2023 is Villa Vrolijk om 18.00 uur gesloten.

Wij zoeken: Pedagogisch medewerker dagopvang (babygroep 0 – 1,5) 18 uur

Ben je in het bezit van een voor de kinderopvang relevant diploma? Ben je bekend met verschillende pedagogische invalshoeken en hecht je belang aan pedagogisch handelen? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Je kent de ontwikkelingsfases van kinderen en combineert moeiteloos individuele aandacht voor het kind met een goede groepsgewijze opvang. Je bent creatief en hebt iets extra’s te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en sport, drama, muziek, e.d.. Je hebt een actieve, open en kindgerichte houding, waarbij je kinderen motiveert, stimuleert en inspireert. Je bent communicatief sterk, zowel richting ouders als collega’s.

Nog steeds enthousiast? We zijn er bijna!

Wij bieden:

  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang;
  • Het salaris voor de pedagogische medewerk(st)er is per 1-4-2023 minimaal € 2.385,- en maximaal  € 3.192,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.

Daarnaast bieden wij een professionele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je verder te verdiepen in je vakgebied o.a. door trainingen.

Maar allerbelangrijkste is: Werken bij Villa Vrolijk is leuk! Wij bieden een inspirerende en collegiale werksfeer, waarbij er aandacht is voor jouw eigen inbreng, je persoonlijke ontwikkeling en kennis van pedagogiek. We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat!

Mogen wij jou niet laten lopen?

Mooi! Stuur een sollicitatiebrief met een foto van jezelf, voorzien van een CV naar info@kdv-villavrolijk.nl Heb je verder nog inhoudelijke vragen over de openstaande vacature dan mag je ook bellen naar: 0492-320405

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?