Duizend en een mogelijkheden

En dan is het zover. Uw kind is opeens een “basisschoolkind” geworden. Het moet wennen aan twee nieuwe groepen (de school en de buitenschoolse opvang)  en daarbinnen een plekje zien te veroveren. Voor de buitenschoolse opvang verzorgen wij opvang voor kinderen van diverse basisscholen in Mierlo-Hout, Brandevoort en Luchen (Mierlo).

Kinderen die op deze vorm van opvang verblijven hebben behoefte aan ongestructureerde vrije tijd. Tijd die ze zelf vorm willen geven. Als kinderdagverblijf vinden wij het dan ook belangrijk dat er voor de kinderen een huiselijke sfeer heerst. De kinderen worden door de groepsleidster persoonlijk begroet en ontvangen.

Wat doet mijn kind als hij verblijft op de buitenschoolse opvang

Kinderen die op deze vorm van opvang verblijven hebben behoefte aan ongestructureerde vrije tijd. Tijd die ze zelf vorm willen geven. Als kinderdagverblijf vinden wij het dan ook belangrijk dat er voor de kinderen een huiselijke sfeer heerst. De kinderen worden door de groepsleidster persoonlijk begroet en ontvangen.

De kinderen kunnen kiezen uit allerlei activiteiten. Op de buitenschoolse opvang zijn er voor de kinderen o.a. computers, tafelvoetbaltafels, televisies, wii, playstations, werkbanken, leeshoeken, een podium, tal van spellen en een gymzaal . Ook is er voor de kinderen voldoende ruimte en gelegenheid om buiten te spelen. Er is o.a. een skelterbaan, een boomhut, buitentafeltennistafels, een fietscircuit, voetbalvelden, zandbakken en uiteraard veel gras. Daarnaast zijn er een aantal geiten en kippen die de kinderen kunnen voederen en verzorgen. Kortom er wordt voldoende uitdaging geboden.

Wie regelt het vervoer tussen de basisschool en de opvang

De kinderen worden op verzoek van u als ouder ’s-morgens naar de basisschool gebracht en ’s-middags van de basisschool gehaald en naar de opvanglocatie gebracht. Moet ik als ouder doorgeven aan de basisschool dat mijn kind naar de buitenschoolse opvang gaat? Dat is wel verstandig, omdat uw kind dan door iemand anders dan uzelf wordt opgehaald. Is er dan eens een misverstand dan weet de leerkracht het telefoonnummer van het opvangadres en kan er zo snel mogelijk een oplossing gevonden worden. Ook is het belangrijk dat u als ouder duidelijke afspraken maakt over het overbrengen van de dagelijkse informatie van school naar huis. Want voor informatie vanuit school bent u als ouder vaak aangewezen op de groepsleiding of uw kind.

Onverwachte vrije dagen

Door als ouder goed contact te houden met de school, bent u als ouder tijdig op de hoogte van eventuele vrije dagen (studiedagen, adv-dagen en bijscholingsdagen) Door het kinderdagverblijf hiervan tijdig op de hoogte te brengen, kan er naar de mogelijkheid gekeken worden of er opvang geboden kan worden. Deze kosten zullen extra in rekening worden gebracht.

Sluitingsdagen

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is gesloten op feestdagen en de dag na hemelvaart. Verder zijn er gedurende het jaar verschillende dagen dat wij aangepaste openingstijden hanteren.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?