Werken bij “Villa Vrolijk”

Wil je komen werken bij misschien wel het leukste Kinderdagverblijf van Nederland?

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is een professionele organisatie, die in het centrum staat van ontwikkelingen in de kinderopvang. Met zo’n 60 medewerkers bieden wij dagelijks diverse vormen van kinderopvang aan zo’n 750 kinderen van 0 tot 13 jaar.

Openstaande vacatures Kinderdagverblijf Villa Vrolijk:

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Mogen wij jou echt niet laten lopen?

Staat er geen vacature open maar denk jij ons team écht te kunnen versterken? Mogen wij jou écht niet laten lopen! Neem dan vooral contact met ons op. Wie weet zien wij jou binnenkort op ons prachtig kinderdagverblijf. Stuur je open sollicitatie met een foto van jezelf naar info@kdv-villavrolijk.nl, vergeet niet je CV mee te sturen 🙂

Geldropseweg

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk

Geldropseweg 43
5706 LT Helmond

Tel 0492 – 320 405
E-mail info@kdv-villavrolijk.nl

Mahoniehoutstraat

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk

Mahoniehoutstraat 9
5706 VS Helmond

Tel 0492 – 320 405
E-mail info@kdv-villavrolijk.nl

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?