Hans en Ingrid, aangenaam!

Wij zijn Hans en Ingrid van der Hulst, hebben 3 kinderen. Jarenlang hebben wij als ouders gebruik gemaakt van verschillende kinderdagverblijven, waarbij wij als ouders ook dingen zagen gebeuren die volgens ons anders konden en nog steeds kunnen.

Op kinderdagverblijf “Villa Vrolijk” brengen wij onze visie voor de kinderopvang pedagogisch verantwoord in de praktijk tot uiting, bijgestaan door ervaren krachten. Het is mogelijk om op afspraak een kijkje te nemen om de sfeer van ons kinderdagverblijf te proeven.

Veelzijdig & vertrouwd!

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk is een particuliere organisatie en is gevestigd op twee locaties. De dagopvang is bedoeld voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Hiernaast bieden we opvang voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar in de vorm van buitenschoolse opvang.

Zowel bedrijven als particulieren ervaren de voordelen van professionele kinderopvang. Uw kind zal zich te midden van zijn of haar leeftijdsgenootjes en onze pedagogische medewerkers snel thuis voelen. Zo kunt u met een gerust hart naar uw werk gaan, terwijl uw kind liefdevol en professioneel wordt verzorgd.

Het allerbelangrijkste is: uw kind in een veilige & vertrouwde omgeving!

Locatie: Geldropseweg

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk

Geldropseweg 43
5706 LT Helmond

Tel 0492 – 320 405
E-mail info@kdv-villavrolijk.nl

Locatie: Mahoniehoutstraat

Kinderdagverblijf Villa Vrolijk

Mahoniehoutstraat 9
5706 VS Helmond

Tel 0492 – 320 405
E-mail info@kdv-villavrolijk.nl

Ligging van het verblijf

Het kinderdagverblijf ligt in een bosrijke omgeving op een locatie die goed bereikbaar is. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het kinderdagverblijf is voorzien van een buitenruimte die is afgesloten met een omheining. Hierdoor bieden wij een rustige, veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind waarin het zich vrij kan bewegen en het zich uitstekend kan vermaken tijdens het buitenspelen. Als extra faciliteiten beschikken wij over 2 speelhallen binnen (waarvan 1 ingericht is als bibliotheek), 1 gymzaal en er zijn meerdere grote buitenspeelruimten en er zijn tal van dieren, zoals: geiten, kippen en schapen.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?