“Hallo, mijn naam is Puk!”

Als je bij ons komt spelen, krijg je er een heleboel nieuwe vriendjes bij. Één van die vriendjes is Puk. Puk gaat samen met jou VVE (Voorschoolse Vroegtijdige Educatie) activiteiten uitvoeren.

Deze activiteiten zijn gericht op spraak en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. Het is makkelijk werken met Uk & Puk omdat de pedagogisch medewerker direct aan de slag kan met praktische activiteiten die aansluiten bij het normale dagritme van de groep. Zodoende werkt Uk & Puk doelgericht aan de doorgaande ontwikkelingslijnen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar: een stevige basis voor het basisonderwijs.

VVE is onderdeel van Pedagogisch en educatief beleidsplan

Door het volgen van het VVE programma dagen we peuters op een spelende , laagdrempelige manier uit middels alledaagse thema’s. Hierbij wordt gekeken naar welke aanpak het beste bij welk kind past en op welk niveau de activiteiten aangeboden dienen te worden. Zo werken we groepsgewijs terwijl er wel aandacht is voor de behoeften van elk individueel kind. Met als doel de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren. Al onze medewerkers in de dagopvang zijn VVE gecertificeerd.

Locatieplan

Een locatieplan houdt in dat locaties samenwerken met als doel een gezamenlijk plan te maken om VVE de gewenste kwaliteit en uitvoering te geven. VVE is daarmee onderdeel van het pedagogisch en educatief beleid met een gerichtheid op een eenduidige en gedeelde aanpak voor alle doelgroepkinderen van 2,5 jaar t/m groep 2 van de basisschool.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?