Kinderen en dieren een prachtige combinatie

Door de jaren heen heeft “Villa Vrolijk” zich weten te onderscheiden door de kwaliteit van kinderopvang maar ook zeer zeker door de faciliteiten en ons buitenterrein. Het buitenterrein is ingericht voor kinderen in alle leeftijdsgroepen.

Het buitenterrein is zo ingericht dat kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar alsook de kinderen van de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)  apart gebruik kunnen maken van het vertier buiten. Op het terrein zijn er diverse omheinde speeltuintjes voor de diverse leeftijdscategorieën.

Buiten speelparadijs

De buitenspeeltuinen op het kinderdagverblijf bieden genoeg vertier en plezier voor de hele dag. Naast de speeltuintjes (verspreid over het buitenterrein en afgebakend voor de  verschillende leeftijdscategorieën) kunnen kinderen ook onze dieren voeren en bekijken.

Skelterbaan, klimmuur en voetbalveld

Het buitenterrein bestaat uit meerdere grote buitenspeelruimten en speeltoestellen met glijbanen. We hebben een skelterbaan, een klimmuur, een groot grasveld waar kinderen verschillenden buitenspellen kunnen doen, een voetbalveld en een buiten chillruimte voor de oudere kinderen.

Dieren

Er zijn meerdere grote buitenspeelruimten midden tussen de dieren. De dieren staan omheind in het verblijf. Samen met de begeleid(ster)ers kunnen de kinderen de dieren eten geven en verzorgen. Op het kinderdagverblijf hebben wij: geiten, kippen en schapen.

Extra faciliteiten

Als extra faciliteiten beschikken wij over 2 speelhallen in ons kinderdagverblijf (waarvan 1 speelhal gedeeltelijk is ingericht als bibliotheek), 1 gymzaal wanneer de kinderen écht niet naar buiten kunnen.

In de BSO ruimtes zijn er veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden, zoals: voetbaltafels, spelcomputers, flipperkast, speelhoek, leeshoek en nog veel meer!

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?