Een spannend verhaal

Villa’s Bieb (onze bibliotheek) is geopend in het bijzijn van enkele medewerkers van “Bibliotheek Helmond”. De directeur van  “Bibliotheek Helmond” hield vooraf een verhaal waarom lezen zo belangrijk is en dat men hier niet vroeg genoeg mee kan beginnen.

Lezen en leesplezier

De basis voor lezen en leesplezier wordt al gelegd in de eerste levensjaren. Kinderen die van jongs af aan zijn voorgelezen, blijken gemotiveerd om te leren lezen. Ze blijken ook taalvaardiger te zijn, teksten beter te begrijpen en meer succes te hebben op school dan kinderen die niet of heel weinig zijn voorgelezen.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?