Ontmoeten, stimuleren en ontdekken

Villa Vrolijk heeft 2 ochtendgroepen (1 op de Geldropseweg en 1 op de Mahonieshoutstraat) voor peuters van 2 tot 4 jaar. Peuters ontmoeten andere kinderen, worden gestimuleerd om de wereld om zich heen te ontdekken en zo ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier en in zijn of haar eigen tempo. Spelen is ontdekken en leren.

Villa Vrolijk - 2e vestiging helmond - tekenen en kleuren

Sterke ontwikkeling

Heeft u een zoon of dochter in de peuterleeftijd dan zult u ervaren dat hij of zij zich in deze periode sterk ontwikkelt. In de peutertijd wordt de basis gelegd voor belangrijke vaardigheden die uw kind nodig heeft. Kinderdagverblijf Villa Vrolijk draagt bij aan deze ontwikkeling.

Spelenderwijs ontwikkelen

In deze groep kunnen kinderen zich gedurende een halve dag spelenderwijs ontwikkelen. De professionele medewerksters hebben aandacht voor elk individueel kind en vervullen een actieve rol in de positieve ontwikkeling van uw kind. Doordat kinderen in groepsverband met elkaar omgaan, worden ze gestimuleerd om zich sociale vaardigheden eigen te maken. Allerlei activiteiten worden in groepsverband gedaan, daarbij wordt persoonlijke aandacht voor uw kind niet uit het oog verloren.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?