Leuke en gezellige programma’s tijdens de vakantieperiodes

Vakantieopvang wil zeggen dat wij alle kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 13 jaar in de vakanties opvangen en betrekken in onze activiteitenplanning.

“Villa Vrolijk” staat bekend om haar leuke en gezellige programma’s! Vooral wanneer het om vakantieperiodes gaat. We hebben dan een lange dag waarin we de kinderen allerlei leuke dingen aan kunnen bieden zoals bakken, knutselen, spelletjes, uitjes etc.

Hoe ziet de opvang eruit

Wanneer uw kind is aangemeld voor vakantieopvang, krijgt u een aantal weken voor iedere vakantie (carnaval, mei, zomer, herfst en kerst) een formulier thuisgestuurd waarop u aan kunt geven welke dagen u gebruik wenst te maken van opvang. U bent vrij om de dagen/dagdelen op te geven die u wenst en zit hierbij niet gebonden aan vaste contractdagen.
Het kan zomaar zo zijn dat u de eerste week de ene dag wenst en de andere week totaal andere dagen, maar ook optioneel is het afnemen van hele of halve dagen.

Niets is voor Villa Vrolijk een probleem, want wij zorgen dat er voor uw kind te allen tijden een plekje is op de BSO!
Is er een vakantie dat u geen opvang wenst dan is dat geen probleem want dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. U betaald alleen de dagen die u daadwerkelijk afneemt.

Heeft u het vakantieformulier ingevuld? Stuur het formulier naar Villa Vrolijk middels een bijgevoegde retourenvelop. Let wel, er staat een uiterste inleverdatum op het vakantieformulier dat u krijgt toegestuurd en deze is belangrijk voor onze voorbereiding. Wanneer wij het vakantieformulier hebben ontvangen verwerken wij de aanmelding en krijgt u 1 week voordat de vakantie start het programma thuisgestuurd.

Een vrolijk verblijf van uw kind

De kids hebben het enorm naar hun zin.

Dikke pluim voor dit kinderdagverblijf. De kids hebben het enorm naar hun zin. Veel ruimte, fijne leidsters. En als ouder wederom verwend, vanuit de organisatie. met de nodige presentjes rondom de kerstdagen. Top!

Jolanda Verachtert

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie.

Kinderdagverblijf ligt op een top locatie. Waar verschillende dieren gehuisvest zijn. Zoals schapen en geiten. Met een mooie Amerikaanse schoolbus. Bekwaam personeel. Netjes en schoon kinderdagverblijf.

Rika Luursema

jullie medewerkers zijn ontzettend betrokken

De reden dat we Lars met een goed gevoel bij jullie achterlaten is omdat jullie medewerkers ontzettend betrokken zijn! Wat ik ’s ochtends erg prettig vind is de betrokkenheid van de medewerkster en de enthousiaste verhalen van onze Lars als ik hem weer ophaal!

Cindy

Onze kinderen zijn dolblij!!

Door de wachtlijst hebben we een half jaartje moeten wachten om de mogelijkheid te krijgen om onze 2 kinderen te kunnen plaatsen op Villa Vrolijk. Nu is het zover en zijn dolblij!! Zeer betrokken, en prachtige locatie.

Lizzy van der Donk

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?