Onze jaarlijkse terugkerende activiteiten

Op het kinderdagverblijf zijn er activiteiten die jaarlijks terugkeren en herkenbaar en leuk zijn voor alle kinderen op het kinderdagverblijf.

De activiteiten die u als ouder jaarlijks terug zult zien op het kinderdagverblijf hebben we hieronder uitgewerkt.

Verjaardagen van de kinderen

Het vieren van een verjaardag heeft echt zijn eigen tintje op het kinderdagverblijf. Uw jarige kind krijgt een mooi versierde muts en mag op deze dag trakteren voor zijn/ haar verjaardag. De jarige job krijgt op deze dag zijn eigen “verjaardagsstoel” Op deze stoel mag hij/zij staan als er voor hem/haar wordt gezongen. Daarna mag het kind zijn traktatie uitdelen aan zijn/haar groepsgenootjes.

Verjaardagen van de groepsleidsters

Verjaardagen van de groepsleidsters worden meestal gevierd op de dag dat de groepsleidster jarig is. De groepsleidster zal de kinderen op deze dag op een gezellige dag trakteren.

Paasfeest

Ieder jaar vieren we op het kinderdagverblijf een paasfeest. De paashaas verstopt eieren in de tuin en alle kinderen mogen deze gaan zoeken!

Sinterklaasfeest

Ieder jaar zoeken we een leuke passende activiteit voor alle groepen m.u.v. de babygroepen. Baby’s krijgen altijd een cadeautje. Met de peuter- en de 3+ groepen gaan we spelen in de speelschuur bij de Brandevoortse Hoeve. De BSO groepen (8- kinderen) gaan naar de Sint film in de bios en de 8+ kinderen hebben een gezellige dobbelavond, volledig door Villa Vrolijk georganiseerd.

Kerstfeest

In de laatste week van het jaar, sluiten wij het jaar af samen met de kinderen doormiddel van een kerstlunch. Alle kinderen die deze dag aanwezig zijn zullen samen een kerstlunch nuttigen. Daarnaast worden er kerstliedjes gezongen en kerstverhalen verteld. De sfeer wordt extra gezellig gemaakt door de kerstversiering.

Waarmee kan Kinderdagverblijf Villa Vrolijk u helpen?